Trainingsschema
Standaard Bekijk schema

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar het nieuwsarchief

Wedstrijdverslagen DSC 1

Diverse bezoekers van de website is het al opgevallen dat er standaard op maandagavond een verslag wordt gepubliceerd van de wedstrijd van het eerste elftal. Trouwe supporter en voetballiefhebber Mari Nendels deelt op een leuke, soms kritische maar eerlijke wijze zijn visie van de wedstrijd en publiceert dit op de website. Vaak uitgebreid door enkele relevante feiten over spelers, de scheidsrechter en het publiek.

Ook van de wedstrijd tegen GVV is er wederom een passend verslag geschreven welke aan de rechterkant van de website is in te zien. Ook zijn er dit keer diverse foto’s gemaakt die via deze link in te zien zijn.

Mocht je dus niet in de gelegenheid zijn geweest om de wedstrijd live te zien dan kun je door de verslagen te lezen altijd snel op de hoogte worden gebracht van het verloop van de wedstrijd. Verslagen van de voorgaande wedstrijden zijn via deze link terug te zien.

Er staat nog een wedstrijd op het programma voor dit seizoen en het kan een prachtig einde worden. De kampioenswedstrijd wordt aanstaande zondag gespeeld in Kerk Avezaath bij Teisterbanders. Vanzelfsprekend gevolgd door een boeiend verslag.