Trainingsschema
Standaard Bekijk schema
Corona informatie
De laatste info omtrent Corona

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar het nieuwsarchief

Van de Bestuurstafel 24 januari '21

Van de Bestuurstafel...

De winterstop is inmiddels voorbij en het wordt weer tijd om vooruit te kijken naar de tweede helft van het seizoen.

Wij hebben 18 januari de trainingen voor de jeugd hervat. Voorlopig zullen er op zaterdag geen trainingen plaats vinden. Uiteraard houden wij daarbij rekening met de geldende corona maatregelen. Door de op 21 januari aangekondigde avondklok is het trainingsschema voor een aantal teams in overleg aangepast. Op de website is het per maandag 25 januari geldende trainingsschema te vinden.

De KNVB heeft nu gepubliceerd dat zij inzet op een hervatting van de competitie van A-categorie teams op 10 en 11 april. Voor de B-categorie bestaat er nog geen plan. Of dit mogelijk blijkt te zijn zal afhangen van de maatregelen die de overheid stelt vanaf 9 februari. We zullen zodra er ontwikkelingen zijn op dit gebied zo snel mogelijk een update geven.

De zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer loopt. We hebben een aantal spontane aanmeldingen ontvangen en daarnaast is TZ ook actief enkele trainers aan het benaderen. De komende tijd zullen er gesprekken worden gevoerd met de kandidaten.
Als bestuur hebben houden we de financiële situatie van de club nauwlettend in de gaten. Met de huidige beperkende maatregelen verwachten wij echter , ondanks dat we ook van steunmaatregelen gebruik kunnen maken, dat we dit seizoen met een negatief resultaat zullen eindigen. Gelukkig is er op dit moment nog ruimte om dit op te vangen.

Wij willen onze leden en sponsoren nogmaals bedanken dat ze achter de club blijven staan en wij zo ons hoofd boven water kunnen houden.

De resultaten en jaarverslag van het vorig seizoen (2019-20) moeten nog in een ALV (Algemene Leden Vergadering) verantwoord worden.  Zodra de overheid ons de ruimte biedt zullen we de ALV uitschrijven.

Graag sluiten we af met wat positief nieuws. Op 1 april 2022 zal DSC het 90 jarig jubileum van de club vieren. Wij willen voorzichtig gaan nadenken hoe we dit willen invullen. Heb je zin om ons hierbij te helpen meldt je dan aan door een e-mail te sturen naar communicatie@vvdsc.nl.

Wij hopen iedereen weer snel op de club te mogen ontmoeten.

Bestuur vv DSC.