Trainingsschema
Standaard Bekijk schema (pagina 1)

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar het nieuwsarchief

Spelregelbewijs KNVB

Een spelregelbewijs voor alle jeugdspelers in Nederland heeft een positief effect. Eén van de allerbelangrijkste? Het kennen van de regels zorgt voor een sportiever spel. Bovendien vergroot het juist toepassen van de regels de kans dat je als team winnend het veld verlaat.

Dit seizoen zijn spelers uit 2001 verplicht het spelregelbewijs te halen. Het spelregelbewijs maakt voetballers van jongs af aan vertrouwd met de regels en geeft hen meer inzicht in - én begrip voor - de beslissingen van de scheidsrechter.

Bewijs halen via Voetbalmasterz

De KNVB heeft daarom www.voetbalmasterz.nl in het leven geroepen. Een flitsende site die junioren op een speelse, maar vooral ook op een duidelijke manier voorbereidt op het kunnen behalen van het spelregelbewijs. Zo zijn er veel oefenmogelijkheden en is er uitleg over de regels en over spelsituaties. Beide aan de hand van aansprekende voorbeelden, vaak uit het topvoetbal.

Alle jeugdleden hebben allemaal een uitnodiging van de KNVB ontvangen met daarbij hun inloggegevens. We willen nogmaals benadrukken dat het ieders eigen verantwoordelijkheid om dit bewijs te halen.

Voor verdere vragen kun je contact opnemen met Wim Steenbekkers (06-51874863).