Trainingsschema
Standaard Bekijk schema

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar het nieuwsarchief

SCF Maasdriel steunt met video analyse apparatuur

Om onze trainers meer mogelijkheden te geven bij het opleiden van onze spelers en speelsters bestond al lang de wens om een video analyse systeem te hebben. Omdat de middelen van v.v. DSC schaars zijn duurde het even voordat het in het jaarplan opgenomen kon worden. Dit jaar was het zo ver. Omdat we eerder positieve ervaringen hebben gehad met steunaanvragen bij Stichting SCF Maasdriel, zoals recent voor de LED lichtmasten, is dat nu ook weer gedaan.

Stichting SCF Maasdriel, gericht op de oud-Maasdrielse dorpen Alem, Hoenzadriel, Kerkdriel en Velddriel,  heeft tot doelstelling:

  • Het bevorderen van de belangen van de inwoners op sociaal en cultureel gebied, met inbegrip van sport en recreatie.
  • Het verlenen van financiële bijdragen aan niet-winstbeogende instellingen.
De Stichting SCF Maasdriel stelde v.v. DSC niet teleur en stelde een tegemoetkoming van ca. 50% in het vooruitzicht.

De video analyse apparatuur van Provispo is onlangs geleverd en kan nu door het trainersgilde van v.v. DSC in gebruik genomen worden. De tegemoetkoming is na verantwoording aan Stichting SCFM al ontvangen.

Wij danken Stichting SCF Maasdriel hartelijk voor hun royale ondersteuning en hopen dat we voor toekomstige projecten nog weer eens beroep op hen kunnen doen.

Ter informatie - voor het gebruik van de video analyse apparatuur zijn duidelijke instructies gemaakt. Deze zijn in te zien op de website via deze link of het menu Algemeen - Downloads.