Trainingsschema
Standaard Bekijk schema
Corona informatie
De laatste info omtrent Corona

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar het nieuwsarchief

Rubriek | Pupil van de Week (DSC - Zwaluw VFC)

Zondag 6 oktober trad het eerste elftal aan tegen Zwaluw VFC uit Vught. Tijdens deze thuiswedstrijd was Viggo van Rooy de Pupil van de Week. Viggo is 7 jaar en speelt al voor het 3e seizoen bij DSC en doet dat dit jaar in de F5. Viggo is rechtsbenig maar kan ook met zijn linker goed uit de voeten en speelt altijd vol enthousiasme zoals zijn trainers / leiders aangeven. Een puntje waar hij nog aan moet werken is zijn snelheid. Op school doet Viggo graag aan gym en hij eet het liefst friet met een frikandel.
Ondanks dat het eerste elftal de wedstrijd verloor met 2-3 was het voor Viggo een onvergetelijke dag getuige de enthousiaste reacties die de DSC Webredactie heeft binnen gekregen.

Hieronder een reactie van de trotse ouders van Viggo van Rooy:

Hij heeft ontzettend genoten van afgelopen zondag. Het leukste vond hij dat hij op de reserve bank mocht zitten en dat hij in de hoofdbestuurskamer mocht zitten. Maar eigenlijk vond hij de hele dag geweldig en dat gratis frietje deed hem ook wel wat. De hele dag heeft hij van begin tot eind genoten. Viggo heeft de volgende dag ook op school nog na gepraat over de super leuke dag. Daarbij moesten de gekregen spullen ook getoond worden natuurlijk.

Met vriendelijke groet de ouders van Viggo van Rooy

                                                                                                                                              
En nog een reactie van de ouders en Viggo:

Hallo Allemaal

Bij deze willen wij jullie hartelijk bedanken voor de onvergetelijke dag die onze zoon afgelopen zondag heeft gehad. De organisatie was allemaal prima. Ga zo door het is voor die pupillen een geweldige en onvergetelijke ervaring.

Heel hartelijk bedankt ik vond het super leuk groetjes van Viggo van Rooy en ook heel hartelijk bedankt van ons natuurlijk de ouders,

Kees en Anne-Marie van Rooy.


Hieronder zijn nog enkele foto`s terug te zien van Viggo als Pupil van de Week:

Pupil van de Week (1)
Pupil van de Week (2)
Pupil van de Week (3)
Pupil van de Week (4)
Pupil van de Week (5)