Trainingsschema
Standaard Bekijk schema
Corona informatie
De laatste info omtrent Corona

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar het nieuwsarchief

Rubriek | Pupil van de Week (DSC - Haarsteeg)

De start van het seizoen in de derde klasse begon tegen Haarsteeg en Jasmijn te Voert, speelster van DSC JO8-1 had de eer om als eerste de Pupil van de Week in het seizoen 2019 - 2020 te zijn.

Het is het tweede seizoen dat Jasmijn bij DSC speelt en ze doet dat dit seizoen als spits in DSC JO8-1. Ze is sterk, technisch en weet al goed positie te kiezen in het veld. Wanneer ze moet voetballen komt de familie altijd kijken en aan haar oudere broers Lucas en Matthijs heeft ze thuis goede tegenstanders om tegen te oefenen en om nog beter te worden.

Aangezien haar broers beide al Pupil van de Week zijn geweest wist ze dus een beetje wat ze kon verwachten. Desondanks was het toch spannend en viel er een last van haar schouders toen ze als eerste de keeper van Haarsteeg passeerde.

Evenals bij Lucas en Matthijs was vader Jan te Voert aanwezig om deze dag vast te leggen. Het was een mooie dag en ze heeft er net als haar vader en moeder enorm van genoten.

Hieronder enkele foto`s van Jasmijn gedurende de dag. Naast de foto's is er ook een video van de aftrap gemaakt, deze video is onder 'Media' geplaatst op de website en in te zien via deze link.

Jasmijn te Voert | Pupil van de Week (1)
Jasmijn te Voert | Pupil van de Week (2)
Jasmijn te Voert | Pupil van de Week (3)
Jasmijn te Voert | Pupil van de Week (4)