Trainingsschema
Standaard Bekijk schema
Corona informatie
De laatste info omtrent Corona

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar het nieuwsarchief

Rubriek | Pupil van de Week (DSC - GVV)

Afgelopen zondag speelde het eerste elftal thuis onder grote belangstelling tegen GVV uit Geldermalsen en Mathijs te Voert was dit keer de Pupil van de Week.

Mathijs is zeven jaar en speelt momenteel met veel plezier bij DSC JO8-2 waar zijn vader Jan, Martien Veldhuis en Erik Braam de trainers en leiders zijn. De kracht van Mathijs is dat hij zowel met links als rechts goed kan trappen en een snelle passeerbeweging in huis heeft om het de verdedigers van de tegenstander lastig te maken.

Op de training is Mathijs altijd met plezier aanwezig en wanneer er niet getraind wordt voetbalt hij graag met zijn broer Lucas. Qua sportiviteit zit het dus wel goed want ook op school heeft hij het liefst gymnastiek. De sportieve genen kwamen goed van pas want na een goede solo wist hij uiteindelijk ook te scoren bij de keeper van GVV.

Jan te Voert, de trotse vader gaf aan dat Mathijs enorm genoten had van alle activiteiten gedurende de dag en wil v.v. DSC hartelijk bedanken voor de goede organisatie. Daarnaast kijkt de familie te Voert uit naar zondag 20 mei wanneer tweelingbroer Lucas aan de beurt is als Pupil van de Week. Uiteraard zal de hele familie dan weer aanwezig zijn om te genieten van een mooie dag.

Hieronder enkele foto`s van Mathijs gedurende de dag. Naast de foto's is er ook een video van de aftrap gemaakt, deze video is onder 'Media' geplaatst op de website en in te zien via deze link.

Mathijs te Voert | Pupil van de Week (1)
Mathijs te Voert | Pupil van de Week (2)
Mathijs te Voert | Pupil van de Week (3)
Mathijs te Voert | Pupil van de Week (4)