Trainingsschema
Standaard Bekijk schema
Corona informatie
De laatste info omtrent Corona

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar het nieuwsarchief

Rubriek | Man of the Match (DSC - Venhorst)

DSC wist al voor de wedstrijd dat Venhorst 2 snelle spitsen had die makkelijk scoorden en na een kwartiertje was het ook zo ver. Een bal door het midden naar de spits die niet goed gedekt werd, een droge schuiver in de korte hoek, 0-1.

Tien minuten later aan de andere zijde een vergelijkbare situatie, Matthijs Maas, die een goede wedstrijd speelde (!) bediende Jeroen de Groot en hij schoot met een laag strak schot rechts naast de keeper, 1-1. Helaas had DSC niet geleerd van de 0-1, op bijna identieke wijze kwam de 1-2 tot stand, rust.

Na rust golfde het spel op en neer, en toen de eindfase aanbrak en DSC de 2-2 op de schoenen leek te hebben (3 grote kansen) was het weer de spits van Venhorst die na een rush zelf schoot maar geblokkeerd werd, toch daarna de bal weer veroverde en diagonaal laag inschoot. De wedstrijd leek gespeeld maar na opnieuw aandringen van DSC werd de bal pan klaar gelegd door Bas op Jeroen die maar binnen hoefde te schuiven 2-3. Daarna bleek de tijd te kort om gelijk te kunnen spelen.

Jeroen werd door het publiek gekozen tot man of the match. Op onderstaande foto staat Jeroen de Groot samen met de Pupil van de Week.

Man Of the Match - Jeroen de Groot