Trainingsschema
Standaard Bekijk schema
Corona informatie
De laatste info omtrent Corona

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar het nieuwsarchief

Robin Verheijden volgt Roland Timmermans op

Sinds het moment dat Roland Timmermans ons heeft laten weten zijn trainersschoenen aan de wilgen te hangen is Commissie Technische Zaken druk in de weer geweest om passende opvolging te vinden in de lijn die we ingezet hadden met Roland Timmermans.
Naast de ‘schaduwlijst’ waar we al een tijd mee werken ontvingen we ook spontane sollicitaties van trainers. Uiteindelijk is de keuze gevallen op deze jonge ambitieuze trainer. In de gesprekken met Robin heeft de Commissie en later ook een afvaardiging van het Bestuur geconcludeerd dat hij het vertrouwen krijgt om Roland op te volgen.

Onderstaand stelt Robin zich vast even voor.


‘Mijn naam is Robin Verheijden en ik ben woonachtig in Heeswijk-Dinther met mijn vriendin Evie. 
Ik ben al vanaf mijn 15e voetbaltrainer en ben begonnen bij de club waar ik ook actief ben geweest als voetballer: RKSV Avesteyn uit Dinther. Mede door verschillende blessures ben ik gestopt bij de selectie en ben ik me meer gaan richten op het trainersvak. Na bijna alle leeftijdscategorieën training te hebben gegeven en na het behalen van het UEFA-B trainersdiploma ben ik 2,5 jaar actief geweest als jeugdtrainer bij UDI’19. Als trainer van de JO19-1 behaalde we op de laatste speeldag het kampioenschap in de 3e divisie in 2019. Op dit moment ben ik actief bij VVV-Venlo onder 18 waar ik mijn UEFA-A opleiding dit jaar positief wil afronden. Dit combineer ik met het training geven bij Avesteyn 1.

Ik kijk er ontzettend naar uit om de uitdaging als hooftrainer bij DSC aan te gaan. Ik hoop dat we
Corona snel achter ons kunnen laten, zodat we kunnen gaan bouwen richting de toekomst.
Daarnaast kijk ik er naar uit om de mensen van DSC te ontmoeten. Laten we er samen een mooi
voetbalseizoen van maken’.
Met sportieve groet,

Robin Verheijden


De begeleiding
De staf waarmee Robin gaat samen werken is ook in tact gebleven en dat is goed nieuws! Dat betekent dat Johan Vos, Patrick Theuwis, Mari van der Kammen, Jack Ackermans, Arno Cretier, Martijn van Oort en Eric Glorius zich ook weer inzetten om de mannen Selectie zo goed mogelijk te laten presteren.