Trainingsschema
Geen trainingen! i.v.m. de weersomstandigheden

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar het nieuwsarchief

Nieuwe sponsor | Vanos


Vanos nieuwe bordsponsor. DSC bedankt Vanos voor dit mooie gebaar.

“Zo, dat ziet er strak uit”, is een reactie die ik vaak van klanten krijg. Ik vind het een van de mooiste complimenten om als stukadoor te krijgen.

Voor mij is stukadoren een combinatie van vakmanschap en kunst. Daar komt vakkennis en het juiste gereedschap bij kijken. Maar ook de ervaring en het inzicht om elk soort stucwerk te kunnen maken. Van de wanden in een modern appartement tot de ragfijne ornamenten aan het plafond van een monumentaal pand.

Afhankelijk van de omvang van een project werk ik alleen of met een team aan een opdracht. Ik werk nauw samen met een aantal andere collega’s die snel inzetbaar zijn. Het voordeel voor de klant is dat de lijnen kort zijn. Ik ben makkelijk en snel bereikbaar. En als een klus groot is of haast heeft, is er snel een team beschikbaar voor de uitvoering.

Tot mijn klanten horen particulieren, bedrijven en organisaties. Voor al deze partijen hou ik mij bezig met nieuwbouw, renovatie, verbouwingen en onderhoudswerk. Bent u benieuwd wat ik voor u kan doen? Bel dan op nummer 0650203513.

Vanos
Lange weistraat 34
5331 LH Kerkdriel
T: 06 50 20 35 13

Nieuwe sponsor | Vanos