Trainingsschema
Slecht-weer Bekijk schema

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar het nieuwsarchief

Nieuwe sponsor | Elite Sport

DSC verwelkomt de nieuwe handschoenen sponsor van de selectie voor seizoen 2017 - 2018, Elite Sport.

Elite Sport is een van de snelst groeiende keeper merken ontwikkeld door en voor keepers. Onze acties zullen dit weerspiegelen en brengen ons dichterbij dan we ooit eerder zijn geweest voor onze doelgroepen. We zijn er trots op volledig onafhankelijk te zijn en streven ernaar het dichtst bij onze klanten, onze spelers en onze zakelijke partners te zijn.

Kwaliteit is een sleutelelement van Elite Sport; jaren universitaire studie betekent kennis, ervaring en zijn de motor van onze vooruitgang; een unieke gepatenteerde latex als resultaat om de beste grip, duurzaamheid en pasvorm op onze handschoenen te creëren met geweldige moderne ontwerpen.

Geleid door deze kennis, de passie voor de sport en ervaring willen we de beste kwaliteit handschoenen leveren voor amateur en professionals door de markt te analyseren, trends te voorspellen en de behoeften van de klant in één hand te begrijpen.

Als wereldwijd actieve handschoenleverancier nemen we zeker onze verantwoordelijkheid met betrekking tot sociale beweging door een partner te zijn van Sportsclub Only Friends, de sportclub voor kinderen en jongeren met een handicap, en hun keepers de beste handschoenen op de markt te bieden.

Aris Van Broekweg 15
1507 BA Zaandam
Tel:  +(31) 75 750 63 00
http://www.elitesporteurope.com

Nieuwe Handschoenen Sponsor | Elite Sport