Trainingsschema
Standaard Bekijk schema

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar het nieuwsarchief

Nieuwe Hoofdsponsor Jeugdplan | Boon’s Markt Kerkdriel

DSC verwelkomt onze nieuwe Hoofdsponsor Jeugdplan DSC, Boon’s Markt Kerkdriel. Boon’s Markt Kerkdriel is de welbekende supermarkt gevestigd in het winkelcentrum Delkant in Kerkdriel. DSC is zeer blij met deze steun voor het jeugdplan en wij hopen dan ook op een fijne en langdurige samenwerking. Toen we Ted Collard vroegen wat ze zo aantrok aan DSC kregen we de volgende reactie welke wij graag met jullie delen.

DSC is een club welke midden in de samenleving staat en waar alle generaties welkom zijn. Deze eigenschappen én de mentaliteit om de beste te zijn past uitstekend bij de visie van Boon’s Markt. DSC wil haar jeugdleden opleiden middels de drie pijlers, Plezier, Ontwikkeling en Prestatie. Deze pijlers horen ook zeker bij ons als Boon’s Markt. Iedere dag zorgen onze medewerkers ervoor dat onze klanten met plezier boodschappen doen. Dit kan alleen als zij iedere dag een topprestatie leveren. Op dit gebied vullen wij elkaar dus goed aan. Ons motto is dan ook: “Het kan wèl!”

Sinds dit seizoen is Boon’s Markt middels een hoofdsponsorschap verbonden aan DSC. Met deze vijfjarige overeenkomst zet Boon’s Markt een grote stap om de jeugdopleiding van DSC op alle mogelijke manieren te faciliteren. Boon’s Markt wil niet alleen financieel haar steentje bijdragen maar ook op andere gebieden ondersteunen. De Boon’s Markt Zeskamp is hier een mooi voorbeeld van.

Boon’s Markt is trots om deel uit te maken van de DSC familie en wenst alle leden van DSC in alle opzichten een heel sportief seizoen!  

Ted Collard
Supermarktmanager Boon’s Markt Kerkdriel