Trainingsschema
Standaard Bekijk schema (pagina 1)

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar het nieuwsarchief

Nieuwe BLS en AED cursus

In november is er middels een nieuwsbericht op de website aandacht besteed aan het belang van het opleiden van vrijwilligers op het gebied van EHBO, EHAK, BLS en AED. Aanleiding was een beangstigend voorval tijdens de wedstrijd Den Dungen JO15-1 en DSC JO15-1 waarbij een speler van v.v. DSC in elkaar zakte. Op het moment dat het gebeurde werd er snel gehandeld en mede door goede samenwerking kon medische zorg tijdig geregeld worden.

Eens te meer bleek dus weer eens hoe belangrijk het is om gekwalificeerde vrijwilligers te hebben die weten wat ze in dit soort situaties moeten doen. De vereniging groeit nog steeds ieder seizoen maar op het gebied van medische training en ontwikkeling zien we een dalende trend in het aantal deelnemers en geïnteresseerden en dat willen we veranderen.

Op maandag 26 maart en maandag 9 april staan twee cursusavonden gepland omtrent BLS (Basic Life Support) en AED (Automatische Externe Defibrillator) om leden van v.v. DSC bewust te maken van het belang van een reanimatie certificaat.

Meer informatie omtrent deze training en opgeven kan nog steeds bij Jack Ackermans (0641354277).

Ben je er ook van bewust dat de vaardigheden die je leert je niet alleen bij v.v. DSC maar overal inzetten en dat het dus absoluut een waardevolle investering is. Daarnaast zal v.v. DSC de opleidingskosten vergoeden.