Trainingsschema
Standaard Bekijk schema

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar het nieuwsarchief

Nieuw Business Club lid - MD Security

DSC verwelkomt ons nieuwe businessclub lid, MD Security. MD Security is opgericht door Egon van den Oord van de welbekende ondernemersfamilie uit Kerkdriel. Daarnaast is MD Security al enige jaren op ons sportpark actief bij de beveiliging van de Feestweek van DSC.

MD Security is een jong bedrijf met medewerkers die al vele jaren ervaring hebben in de beveiligingsbranche. Wij zijn dan ook een dynamisch beveiligingsbedrijf met doorzettingsvermogen. Wij zorgen altijd voor een passende oplossing, samen met u.

MD Security biedt een uniek scala aan beveiligingsdiensten, naast de 'normale' beveiliging. Uitstraling en professionaliteit worden hierbij nooit uit het oog verloren. Diensten in de vorm van animale beveiliging (honden en paarden), elektronische beveiliging (alarmsystemen), receptiediensten, mobiele surveillance, transportdiensten en calamiteitenopvang behoren tot de mogelijkheden. Maar dit is slechts een kleine greep uit onze werkzaamheden. Onze medewerkers zijn allen gediplomeerd, gescreend bij Justitie en
in het bezit van diploma's EHBO en/of BHV en AED.

MD Security
Reitscheweg 1-7
5232 BX 's-Hertogenbosch
Tel: 073-8222606
e-mail: info@mdsecurity.eu
https://www.mdsecurity.nl