Trainingsschema
Standaard Bekijk schema

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar het nieuwsarchief

Nieuw Business Club lid - V-Charge+

DSC verwelkomt ons nieuwe businessclub lid, V-Charge+. V-Charge+ is een bedrijf met jarenlange ervaring in de elektrotechnische installatiebranche. De V in de naam staat voor Verduurzamen. Niet voor niets, want voor alle duurzame oplossingen kunt je bij V-Charge+ terecht. Voor laadoplossingen, zonnepanelen en elektrotechnische oplossingen zoals infraroodpanelen, leveren van of vervanging van verlichting voor ledverlichting, maar ook voor de elektrotechnische installatiewerkzaamheden in huizen, bedrijfspanden, stallen enz. maken zij graag een offerte.

Tevens staat de V voor Veiligheid en Vakmanschap. V-Charge+ zorgt dat een vakkundig en gecertificeerd team veilig kan werken met de juiste tools en kennis. Maar ook zorgen zij voor de veiligheid voor uw huis door middel van een correcte montage en aansluiting in de groepenkast, geheel conform de huidige van eisen van NEN1010.

Advies

De technische specialist van V-Charge+ screent (samen met de klant) de situatie, luistert naar de wensen en kijkt naar de mogelijkheden. Er wordt gekeken naar obstakels op het dak, schaduwen, de juiste en beste locatie van de panelen op het platte-, schuin- of staaldak en legt een passend en merkonafhankelijk advies voor. Tevens wordt er gekeken naar de status van de meterkast. Om te allen tijde een veilige situatie te garanderen is het belangrijk dat de groepenkast en elektrische installatie in een goede staat verkeren. Panelen, laadoplossingen, een combi van beide of andere duurzame oplossingen kunnen net wat meer eisen van de groepenkast. Indien het advies gegeven wordt voor een uitbreiding in de groepenkast of voor totale vervanging van de groepenkast naar de geldende normen voor de toekomst, is dit opgenomen in de offerte en gespecificeerd aangeboden.

Voorbereiding

Kortom V-Charge+ maakte de offerte op maat. Met vragen inzake de offerte kan altijd contact op worden genomen met V-Charge+. Ze komen graag nog een keer langs indien de wens bestaat om vragen of opmerkingen persoonlijk te bespreken.

Installatie

De monteur van V-Charge+ draagt zorg voor een nette en correcte groepenkast, welke conform de eisen van de NEN1010 wordt opgeleverd. De eventuele aanpassing van de groepenkast vindt op dezelfde dag plaats als de installatie van de panelen of het plaatsen van de laadoplossing. Wel zo makkelijk!  V-Charge+ levert de installatie altijd volledig gebruiksklaar af.

V-Charge+
Margrietstraat 12
6621 BW Dreumel
Tel: 0487 - 700210
info@v-charge.nl
www.v-charge.nl

Nieuw Business Club lid - V-Charge+