Trainingsschema
Standaard Bekijk schema

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar het nieuwsarchief

Informatieavond sponsoren

Gewaardeerde sponsor van DSC,

Hierbij nodigen wij je van harte uit voor de sponsor informatie-avond op woensdag 21 september in de kantine van DSC. Inloop is vanaf 20.00u en het officiële programma zal beginnen om 20.30u. De belangrijkste onderwerpen op deze informatie-avond zullen zijn:
  • • Van kledingsponsor naar teamsponsor: wat betekent dit voor jou als kledingsponsor?
  • • Presentatie van de nieuwe sponsorbrochure en sponsorpakketten
  • • Voorstelrondje sponsorcommissie
Het nieuwe voetbalseizoen van 2022/2023 staat op het punt van beginnen. Naast de start van een nieuw voetbalseizoen, maken we ook een hernieuwde start met de sponsorcommissie en sponsormogelijkheden.

Van kledingsponsor naar teamsponsor
Graag lichten wij op deze avond de veranderingen toe in de diverse vormen van sponsoring, met name die van de  kledingsponsoring. De kledingsponsoring zal overgaan in teamsponsoring.Tijdens deze avond lichten we graag de ins- en outs toe en de achtergrond van deze keuze.

Presentatie nieuw sponsorplan
In het nieuwe sponsorplan introduceren we vier sponsorpakketten. Zo wordt het nog overzichtelijker en makkelijker voor jou als sponsor om een keuze uit de diverse sponsormogelijkheden te maken. Graag lichten wij de vier sponsorpakketten toe en presenteren we onze nieuwe sponsorbrochure waarin je alles nog eens rustig na kunt lezen.

Voorstelrondje sponsorcommissie
Ook is de sponsorcommissie uitgebreid met een aantal nieuwe leden. Graag stellen wij ons als sponsorcommissie aan je voor.

Introducee
Weet je iemand die mogelijk ook geïnteresseerd is om onze mooie club te sponsoren, neem hem/haar dan mee als introducee naar de sponsor informatie-avond! Heb je suggesties, ideeën, vragen of opmerkingen over de sponsoring.
De avond zal vergezeld gaan van een hapje en een drankje. Na het officiële gedeelte zal er tijd zijn om met elkaar na te praten/ te netwerken. Graag weten wij of je aanwezig bent op 21 september. Daarom hebben wij het verzoek om aan te geven of je wel/niet aanwezig bent en met hoeveel personen door een mail te sturen naar sponsoring@vvdsc.nl De notulen en presentatie van de sponsor informatie-avond en nieuwe sponsorbrochure zullen na afloop met alle sponsoren worden gedeeld per e-mail.

Wij zien je graag op woensdag 21 september!

Met vriendelijke groet,
Sponsorcommissie vv DSC