Trainingsschema
Standaard Bekijk schema

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs

Alle items 'Man of the Match'

Rubriek | Man of the Match (DSC - SBC)

Geplaatst op 05-12-2022 08:34:49
In de wedstrijd tegen SBC uit Son en Breugel werd Leon van Heel gekozen tot man of the match. Zijn rushes over de flank, bijna scorend met zijn schoten en stevig in de duels zorgde hij er voor samen met zijn teamgenoten dat er een zwaar bevochten punt in Kerkdriel bleef. Samen met pupil van de week Isabella van der Heijden staat Leon op de foto.

Rubriek | Man of the Match (DSC - Nooit Gedacht)

Geplaatst op 21-11-2022 09:58:59
Tijdens de koude en vooral kletsnatte wedstrijd had DSC veel moeite met het spel van Nooit Gedacht. Door goed te verdedigen met Jos van Mook in de hoofdrol hield DSC stand en verzilverde het in de slotfase 2 kansen waardoor het onverwacht de winst greep.

Op de foto zien we Jos samen met Marcus Petrencak die een prima pupil van de week was.

Rubriek | Man of the Match (DSC - Alem)

Geplaatst op 07-11-2022 09:10:20
De speler van de wedstrijd tegen Alem is Tim Coset geworden. Door de werklust en het scoren van de 2-0 was hij belangrijk voor het team. Samen met pupil van de week Mats Rovers staat hij op de foto.  Achterin werd door DSC niets weggegeven waarbij met name Mike van Namen heerste in de lucht. DSC boekte zo een verdiende overwinning en staat daar door gedeeld 2e, wel met het minste doelsaldo van de ploegen met 11 punten maar dat is in deze fase van de competitie nu niet relevant.

Rubriek | Man of the Match (DSC - EVVC)

Geplaatst op 16-10-2022 18:11:29
DSC deelde vandaag de punten met EVVC. Pupil van de Week Deen van Zetten staat op de foto met Bjorn Steenbekkers die gekozen werd tot man of the match. Hij vocht stevige duels uit en deed dat goed. DSC had winstkansen maar wist net niet door te drukken. 

Rubriek | Man of the Match (DSC - Nulandia)

Geplaatst op 03-10-2022 08:37:59
Tegen de keeper van Nulandia mocht Roy van Hezik proberen te scoren en dat lukte de DSC JO9-1 speler die inmiddels ook in een testprogramma bij PSV speelt. Samen met Quincy de Kleijn staat hij op de foto.
Quincy is gekozen vanwege zijn goede spel op het middenveld. Uiteindelijk leverde dat samen met de inzet van zijn teamgenoten de eerste winst van het seizoen op en een 2e plek op de ranglijst.

Rubriek | Man of the Match

Geplaatst op 30-05-2022 08:30:54
In de wedstrijd tegen Margriet werd Tim Coset gekozen tot man of the match. Tim was continu aanspeelbaar ,liep vele meters om de opbouw van Margriet te verstoren en kwam ook in scoringspositie waarbij hij rakelings overschoot. Samen met Pupil van de week Jip Wonders staat hij op de foto. 

Rubriek | Man of the Match

Geplaatst op 16-05-2022 08:26:16
Op de foto staat pupil van de week Daan van Herwaarden en man of the match Jordi de Wit. Jordi was met name 2e helft over de linker flank gevaarlijk en ondanks dat het leek dat de 1-0 door Tim Coset voldoende leek voor de winst was het net niet genoeg. In de laatste seconden van de wedstrijd wist BMC in een scrimmagena een corner toch de gelijkmaker te maken.

Rubriek | Man of the Match

Geplaatst op 19-04-2022 08:15:57
Vandaag tegen Avanti '31 haalde DSC in de eindfase toch een gelijk spel uit de strijd na een goede 2e helft. Toch leek het daar kort voor tijd niet op want Avanti schoof de laatste man door naar de spits en deze scoorde snel. Daarna wist DSC toch de gelijkmaker te maken via Wessel Theuwis die dit weekend 2 keer scoorde.
De eerste helft was voor Avanti maar door het uitvallen van spits van Heeswijk kreeg DSC meer vat op de wedstrijd en was met name Milo van Osch weer belangrijk door zijn werk voor het team maar ook door zijn gelijkmaker direct na rust. Hij werd gekozen tot Man of the Match en staat met Pupil van de Week Abel van der Werf op de foto.

Rubriek | Man of the Match

Geplaatst op 18-04-2022 09:34:05
In de Wedstrijd tegen RKTVC die gewonnen werd, de 1e thuiszege dit seizoen, behaalde DSC in het belangrijke duel 3 broodnodige punten. Waar het in de 1e helft 3 zeer grote kansen onbenut liet, lukte het in de 2e helft wel om het verschil te maken .

Met name na de penalty wegens hands en rode kaart waren de laatste 35 min voetballend goed. Mede door de invalbeurt van Brent van Herwijnen die met zijn dribbels, diepgang en voorzetten belangrijk bijdroeg aan het bloot leggen van de verdediging van RKTVC en het creeeren van kansen, die nu wel afgemaakt werden. Samen met Pupil van de Week Thijs Vogel staat hij op de foto.

Rubriek | Man of the Match

Geplaatst op 21-03-2022 08:57:03
In de wedstrijd tegen Nooit Gedacht die in 1-1 eindigde werd Milo van Osch gekozen tot Man of the Match. Hij zorgde op het middenveld samen met Ton Burg voor de goede balans en werd daarom beloond met deze uitverkiezing.
Samen met Pupil van de Week Stefan Korvezee staat hij op de foto.

Rubriek | Man of the Match

Geplaatst op 18-03-2022 08:02:56
Vandaag ging Den Dungen er met de punten van door nadat het de wedstrijd wel domineerde maar niet veel doelrijpe kansen kreeg. In de 70e minuut lukte het Den Dungen wel te scoren naar een slimme actie op de achterlijn. Ondanks de nederlaag stond DSC goed en werd Gerd Jan Hooijmans gekozen tot Man of the Match. Hij zorgde er voor dat de verdediging ondanks het goede spel van Den Dungen sluitend bleef.

Rubriek | Man of the Match

Geplaatst op 25-02-2022 08:34:43
In de wedstrijd tegen Schijndel op donderdag voor Carnaval was het aanvankelijk door de hagel ijskoud en wit. Al snel vond DSC in het begin van de wedstrijd mogelijkheden en bracht via een snelle aanval met Jordy de Wit de bal bij Leon van Heel die met links doeltreffend afrondde. Helaas maakte Schijndel halverwege de 2e helft gelijk door de goed keepende Jos van Mook in  de korte hoek te passeren. DSC werkte hard en kreeg loon naar werken. Jordy de Wit werd beloond voor zijn werk voor het team met de titel Man of the Match. 

Rubriek | Man of the Match (DSC - Zwaluw VFC)

Geplaatst op 07-02-2022 08:20:43
Vandaag was Mees van Liempt pupil van de week. Samen met Man of the Match Wessel Theeuwis staat hij op de foto. Wessel werd gekozen vanwege zijn werklust en had pech met een aantal doelacties.

Rubriek | Man of the Match (DSC - ODC)

Geplaatst op 08-11-2021 08:28:26
Op de foto ziet u Gianni van Oss die als Pupil van de Week samen met Jos van Mook op de foto staat. Jos werd gekozen tot man of the match vanwege de 1 op 1 reddingen en rust, alhoewel hij in de 1e helft ook een ploeggenoot in moeilijkheden bracht.
Gelukkig loste hij t zelf weer op en hield hij en DSC wederom op de been. Ondanks een goede 2e helft van DSC was uiteindelijk het resultaat toch puntendeling voor de 2e wedstrijd in successie.

Rubriek | Man of the Match (DSC - Alem)

Geplaatst op 25-10-2021 08:33:26
Op de foto staat Tijn van Hezik met Roy van Beurden die tot man of the match gekozen is . 
Roy zorgde na een slordige 1e helft van Dsc voor de gelijkmaker in het begin van de 2e helft na de aansluitingstreffer door Jordy de Wit even daarvoor.

Bijna scoorde Roy voor de 2e keer uit een vrije trap. De 1e vrije trap verraste keeper Steenbekkers. Boven zijn hoofd sloeg de bal in t net.De 2e vrije trap even wat later betekende bijna de voorsprong . Helaas sprong de bal via de beide palen uit het doel. Vanwege de bijdrage aan deze ommekeer is Roy gekozen tot man of the match.

Rubriek | Man of the Match (DSC - SCG'18)

Geplaatst op 04-10-2021 07:27:51
Pupil van de week Ailyn van den Oord staat samen met Man of the Match Mike van Namen op de foto. Mike was vanwege de nederlaag tegen SCG '18 niet tevreden met zijn verkiezing maar mag deze blijk van waardering toch koesteren.

Rubriek | Man of the Match (DSC - BMC)

Geplaatst op 21-09-2020 07:28:39
Jordy de Wit is gekozen tot man of the match. Hij staat op de foto met een van zijn grootste fans.

Jordy besliste de wedstrijd inbde einfase na een lange rush, het uitkappen van de keeper en daarna goed binnen schuiven en zorgde zo voor het gewenste resultaat om met 3 punten het seizoen te starten.
Lees verder

Rubriek | Man of the Match (DSC - FC Engelen)

Geplaatst op 10-03-2020 12:16:15
Tijdens elke thuiswedstrijd van DSC 1 wordt door het publiek een Man of the Match gekozen. Afgelopen donderdag tijdens DSC 1 - FC Engelen 1 is Roy van Beurden, aanvaller van DSC 1 de Man of the Match geworden. Onder regenachtige omstandigheden werd afgelopen weekend door het eerste elftal de topper tegen
Lees verder

Rubriek | Man of the Match (DSC - BVV)

Geplaatst op 30-01-2020 20:38:36
Tijdens elke thuiswedstrijd van DSC 1 wordt door het publiek een Man of the Match gekozen. Afgelopen zondag tijdens DSC 1 - BVV 1 is Menno van de Griendt, verdediger van DSC 1 de Man of the Match geworden. In de eerste competitiewedstrijd na de winterstop speelde het eerste elftal allerminst een overtuigende eerste helft. Keeper Tom
Lees verder

Rubriek | Man of the Match (DSC - Trinitas)

Geplaatst op 02-12-2019 21:20:33
Tijdens elke thuiswedstrijd van DSC 1 wordt door het publiek een Man of the Match gekozen. Afgelopen zondag tijdens DSC 1 - Trinitas Oisterwijk 1 is Christian Broekmeulen, aanvaller van DSC 1 de Man of the Match geworden. In een gelijk opgaande wedstrijd tegen Trinitas Oisterwijk wist het eerste elftal wel het net te vinden door een rake kopbal
Lees verder

Rubriek | Man of the Match (DSC - RKDVC)

Geplaatst op 11-11-2019 21:50:40
Tijdens elke thuiswedstrijd van DSC 1 wordt door het publiek een Man of the Match gekozen. Afgelopen zondag tijdens DSC 1 - RKDVC 1 is Jordi de Wit, middenvelder van DSC 1 de Man of the Match geworden. Met twee doelpunten in de eerste helft zette Jordi de Wit het eerste elftal op het goede spoor en dat resulteerde uiteindelijk in een 3-1
Lees verder

Rubriek | Man of the Match (DSC - DVG)

Geplaatst op 28-10-2019 08:06:27
Tijdens elke thuiswedstrijd van DSC 1 wordt door het publiek een Man of the Match gekozen. Afgelopen zondag tijdens DSC 1 - DVG 1 is Ton Burg, middenvelder van DSC 1 de Man of the Match geworden. Afgelopen zondag kwam DVG uit Liempde op bezoek naar Kerkdriel voor de zesde wedstrijd van het seizoen. Na het verlies vorige week in en
Lees verder

Rubriek | Man of the Match (DSC - ODC)

Geplaatst op 14-10-2019 21:32:47
Tijdens elke thuiswedstrijd van DSC 1 wordt door het publiek een Man of the Match gekozen. Afgelopen zondag tijdens DSC 1 - ODC 1 is Gerd Jan Hooijmans, verdediger van DSC 1 de Man of the Match geworden. Op een warme zondag in oktober trad het eerste elftal aan tegen ODC uit Boxtel. Het werd een middag met vier goals en nul
Lees verder

Rubriek | Man of the Match (DSC - Haarsteeg)

Geplaatst op 25-09-2019 20:10:20
Tijdens elke thuiswedstrijd van DSC 1 wordt door het publiek een Man of the Match gekozen. Afgelopen zondag tijdens DSC 1 - Haarsteeg 1 is Jordy de Wit, middenvelder van DSC 1 de Man of the Match geworden. Het was de vuurdoop in de derde klasse voor het eerste elftal na een aantal seizoenen afwezigheid en deze werd goed doorstaan. Na een
Lees verder

Rubriek | Man of the Match (DSC - GVV)

Geplaatst op 22-05-2019 21:24:06
Tijdens elke thuiswedstrijd van DSC 1 wordt door het publiek een Man of the Match gekozen. Afgelopen zondag tijdens DSC 1 - GVV 1 is Martijn Veldhuis, aanvaller van DSC 1 de Man of the Match geworden. In de laatste thuiswedstrijd van het seizoen op het goed gevuld sportpark vervulde Martijn Veldhuis een absolute hoofdrol in de wedstrijd tegen
Lees verder

Rubriek | Man of the Match (DSC - Alem)

Geplaatst op 04-05-2019 10:48:03
Tijdens elke thuiswedstrijd van DSC 1 wordt door het publiek een Man of the Match gekozen. Afgelopen zondag tijdens DSC 1 - Alem 1 is Christian Broekmeulen, aanvaller van DSC 1 de Man of the Match geworden. Met wederom een maasderby op het programma afgelopen weekend wordt er langzaam toegewerkt naar het slot van de
Lees verder

Rubriek | Man of the Match (DSC - Hedel)

Geplaatst op 17-03-2019 20:14:47
Tijdens elke thuiswedstrijd van DSC 1 wordt door het publiek een Man of the Match gekozen. Afgelopen zondag tijdens DSC 1 - Hedel 1 is Tom van Geffen, keeper van DSC 1 de Man of the Match geworden. Vandaag stond er wederom een wedstrijd op het programma tegen een streekgenoot. Hedel werd uiteindelijk aan de zegekar gebonden
Lees verder

Rubriek | Man of the Match (DSC - Maliskamp)

Geplaatst op 18-02-2019 20:36:34
Tijdens elke thuiswedstrijd van DSC 1 wordt door het publiek een Man of the Match gekozen. Afgelopen zondag tijdens DSC 1 - Maliskamp 1 is Christian Broekmeulen, aanvaller van DSC 1 de Man of the Match geworden. In een wervelende voetbalshow werd Maliskamp door de mannen van trainer Roland Timmermans met duidelijke cijfers
Lees verder

Rubriek | Man of the Match (DSC - Jan van Arckel)

Geplaatst op 05-02-2019 14:09:11
Tijdens elke thuiswedstrijd van DSC 1 wordt door het publiek een Man of the Match gekozen. Afgelopen zondag tijdens DSC 1 - Jan van Arckel 1 is Damian van Herwijnen, middenvelder van DSC 1 de Man of the Match geworden. Tijdens de derby met Jan van Arckel was Damian van Herwijnen sterk aanwezig, vaak aanspeelbaar en zorgde met zijn
Lees verder

Rubriek | Man of the Match (DSC - RKTVC)

Geplaatst op 22-01-2019 21:50:26
Tijdens elke thuiswedstrijd van DSC 1 wordt door het publiek een Man of the Match gekozen. Afgelopen zondag tijdens DSC 1 - RKTVC 1 is Menno van de Griendt, verdediger van DSC 1 de Man of the Match geworden. De eerste wedstrijd na de winterstop werd door het eerste elftal met 2-2- gelijk gespeeld tegen de koploper. Een goed resultaat dat
Lees verder

Rubriek | Man of the Match (DSC - Buren)

Geplaatst op 27-11-2018 09:03:24
Tijdens elke thuiswedstrijd van DSC 1 wordt door het publiek een Man of the Match gekozen. Afgelopen zondag tijdens DSC 1 - Buren 1 is Christian Broekmeulen, aanvaller van DSC 1 de Man of the Match geworden. De eerste periodetitel werd vorige week net gemist maar de goede reeks werd thuis tegen Buren doorgezet. Op een fris sportpark
Lees verder

Rubriek | Man of the Match (DSC - SCR)

Geplaatst op 05-11-2018 20:13:14
Tijdens elke thuiswedstrijd van DSC 1 wordt door het publiek een Man of the Match gekozen. Afgelopen zondag tijdens DSC 1 - SCR 1 is Emiel van Dalen, verdediger van DSC 1 de Man of the Match geworden. Afgelopen zondag trof het eerste elftal SCR uit Rijswijk, en voor het eerst dit seizoen kon er van een topper gesproken worden. Beide ploegen
Lees verder

Rubriek | Man of the Match (DSC - Wilhelmina)

Geplaatst op 22-10-2018 23:04:51
Tijdens elke thuiswedstrijd van DSC 1 wordt door het publiek een Man of the Match gekozen. Afgelopen zondag tijdens DSC 1 - Wilhelmina 1 is Martijn Veldhuis, aanvaller van DSC 1 de Man of the Match geworden. De goede lijn die tegen Teisterbanders is ingezet werd ook voortgezet tegen Wilhelmina. Wederom werden er geen tegendoelpunten
Lees verder

Rubriek | Man of the Match (DSC - Teisterbanders)

Geplaatst op 15-10-2018 21:06:45
Tijdens elke thuiswedstrijd van DSC 1 wordt door het publiek een Man of the Match gekozen. Afgelopen zondag tijdens DSC 1 - Teisterbanders 1 is Frank Kaufmann, verdediger van DSC 1 de Man of the Match geworden. Afgelopen zondag trof het eerste elftal Teisterbanders en de mannen van trainer Roland Timmermans wisten deze
Lees verder

Rubriek | Man of the Match (DSC - OSC '45)

Geplaatst op 24-09-2018 15:21:34
Tijdens elke thuiswedstrijd van DSC 1 wordt door het publiek een Man of the Match gekozen. Afgelopen zondag tijdens DSC 1 - OSC '45 1 is Frank Kaufmann, middenvelder van DSC 1 de Man of the Match geworden. Hij was de hele wedstrijd niet te passeren en was in de opbouw de stuwende kracht op de rechterflank. Samen met Mateusz
Lees verder

Rubriek | Man of the Match (DSC - MEC 07)

Geplaatst op 21-05-2018 22:35:24
Tijdens elke thuiswedstrijd van DSC 1 wordt door het publiek een Man of the Match gekozen. Afgelopen zondag tijdens DSC 1 - MEC ‘07 1 is Menno van de Griendt, verdediger van DSC 1 de Man of the Match geworden. Voor de tweede keer in korte tijd trof het eerste elftal MEC ’07 als tegenstander in de competitie. Na een aantal weken
Lees verder

Rubriek | Man of the Match (DSC - Buren)

Geplaatst op 07-05-2018 12:22:07
Tijdens elke thuiswedstrijd van DSC 1 wordt door het publiek een Man of the Match gekozen. Afgelopen zondag tijdens DSC 1 – Buren 1 is Menno van de Griendt, verdediger van DSC 1 de Man of the Match geworden. Op een zonovergoten sportpark speelde DSC thuis tegen Buren. Het was een belangrijke wedstrijd aangezien het eerste elftal nog
Lees verder

Rubriek | Man of the Match (DSC - RKTVC)

Geplaatst op 23-04-2018 12:26:23
Tijdens elke thuiswedstrijd van DSC 1 wordt door het publiek een Man of the Match gekozen. Afgelopen zondag tijdens DSC 1 - RKTVC 1 is Leon van Heel, aanvaller van DSC 1 de Man of the Match geworden. Op zondag 22 april speelde DSC thuis tegen RKTVC uit Tiel. Na het gelijkspel vorige week tegen GVV werden de punten dit keer wel in Kerkdriel
Lees verder

Rubriek | Man of the Match (DSC - GVV)

Geplaatst op 16-04-2018 12:23:31
Tijdens elke thuiswedstrijd van DSC 1 wordt door het publiek een Man of the Match gekozen. Afgelopen zondag tijdens DSC 1 - GVV 1 is Damian van Herwijnen, middenvelder van DSC 1 de Man of the Match geworden. Op zondag 15 april speelde DSC thuis tegen GVV uit Geldermalsen. Een wedstrijd tussen twee gelijkwaardige ploegen
Lees verder

Rubriek | Man of the Match (DSC - BZS)

Geplaatst op 04-04-2018 20:25:17
Tijdens elke thuiswedstrijd van DSC 1 wordt door het publiek een Man of the Match gekozen. Afgelopen zondag tijdens DSC 1 - BZS 1 is Emiel van Dalen, middenvelder van DSC 1 de Man of the Match geworden. DSC speelde afgelopen zondag de zeventiende wedstrijd in de competitie thuis tegen BZS uit Beusichem en pakte na het verlies een
Lees verder

Rubriek | Man of the Match (DSC - Beesd)

Geplaatst op 18-03-2018 20:42:57
Tijdens elke thuiswedstrijd van DSC 1 wordt door het publiek een Man of the Match gekozen. Afgelopen zondag tijdens DSC 1 - Beesd 1 is Mahmut Muharemovic, aanvaller van DSC 1 de Man of the Match geworden. Na een achterstand tegen Beesd bleef het eerste elftal goed voetballen en boog de achterstand nog voor rust om in een 2-1
Lees verder

Rubriek | Man of the Match (DSC - SCR)

Geplaatst op 20-02-2018 11:55:42
Tijdens elke thuiswedstrijd van DSC 1 wordt door het publiek een Man of the Match gekozen. Afgelopen zondag tijdens DSC 1 - SCR 1 is Bas Vos, aanvaller van DSC 1 de Man of the Match geworden. Het eerste elftal speelde tegen SCR een goede wedstrijd en boekte de vierde overwinning op rij. Door deze overwinning staat DSC inmiddels op de
Lees verder

Rubriek | Man of the Match (DSC - Den Dungen)

Geplaatst op 06-02-2018 12:32:46
Tijdens elke thuiswedstrijd van DSC 1 wordt door het publiek een Man of the Match gekozen. Afgelopen zondag tijdens DSC 1 - Den Dungen 1 is Ton Burg, middenvelder van DSC 1 de Man of the Match geworden. Na een periode van rust tijdens de winterstop werd afgelopen zondag de competitie hervat tegen Den Dungen. In een evenwichtige
Lees verder

Rubriek | Man of the Match (DSC - Alem)

Geplaatst op 27-11-2017 12:53:43
Tijdens elke thuiswedstrijd van DSC 1 wordt door het publiek een Man of the Match gekozen. Afgelopen zondag tijdens DSC 1 - Alem 1 is Leon van Heel, middenvelder van DSC 1 de Man of the Match geworden. Sinds lange tijd werd er weer een heuse derby gespeeld op sportpark de Ipperakkeren. DSC trad aan tegen Alem en het werd voor de
Lees verder

Rubriek | Man of the Match (DSC - Theole)

Geplaatst op 23-10-2017 19:58:10
Tijdens elke thuiswedstrijd van DSC 1 wordt door het publiek een Man of the Match gekozen. Afgelopen zondag tijdens DSC 1 - Theole 1 is Bas Vos, aanvaller van DSC 1 de Man of the Match geworden. De mannen van trainer Arian Meeuwsen traden afgelopen weekend aan tegen Theole uit Tiel. Een ploeg die momenteel keurig de derde plaats
Lees verder

Rubriek | Man of the Match (DSC - SCI)

Geplaatst op 16-10-2017 19:06:05
Tijdens elke thuiswedstrijd van DSC 1 wordt door het publiek een Man of the Match gekozen. Afgelopen zondag tijdens DSC 1 - SCI 1 is Ton Burg, middenvelder van DSC 1 de Man of the Match geworden. Nadat de laatste twee wedstrijden werden verloren was het zaak om de drie punten in Kerkdriel te houden en zo de aansluiting met de middenmoot
Lees verder

Rubriek | Man of the Match (DSC - Handel)

Geplaatst op 08-05-2017 14:41:32
Tijdens elke thuiswedstrijd van DSC 1 wordt door het publiek een Man of the Match gekozen. Afgelopen zondag tijdens DSC 1 - Handel 1 is Bas Vos, middenvelder van DSC 1 de Man of the Match geworden. Het was een belangrijke middag voor DSC. Winst was noodzakelijk om enigszins uit de onderste regionen te komen. Dat moest gebeuren
Lees verder

Rubriek | Man of the Match (DSC - DAW)

Geplaatst op 10-04-2017 19:59:53
Tijdens elke thuiswedstrijd van DSC 1 wordt door het publiek een Man of the Match gekozen. Afgelopen zondag tijdens DSC 1 - DAW 1 is Mark Hooijmans, verdediger van DSC 1 de Man of the Match geworden. In de thuiswedstrijd tegen een van de betere ploegen van de derde klasse hield DSC aardig stand maar moest het uiteindelijk toch met
Lees verder

Rubriek | Man of the Match (DSC - Boekel Sport)

Geplaatst op 27-03-2017 12:51:58
Tijdens elke thuiswedstrijd van DSC 1 wordt door het publiek een Man of the Match gekozen. Afgelopen zondag tijdens DSC 1 - Boekel Sport 1 is Mathijs Maas, middenvelder van DSC 1 de Man of the Match geworden. Het was een cruciaal duel voor de spelers van DSC 1 want vanwege het verlies vorige week tegen Den Dungen kwamen de
Lees verder

Rubriek | Man of the Match (DSC - Nooit Gedacht)

Geplaatst op 13-02-2017 20:15:36
Tijdens elke thuiswedstrijd van DSC 1 wordt door het publiek een Man of the Match gekozen. Afgelopen zondag tijdens DSC 1 - Nooit Gedacht 1 is Ton Burg, middenvelder van DSC 1 de Man of the Match geworden. Ton Burg speelde een goede wedstrijd en stichtte met zijn aanvallende impulsen regelmatig gevaar voor het doel van de Geffense
Lees verder

Rubriek | Man of the Match (DSC - Volkel)

Geplaatst op 05-02-2017 21:17:21
Tijdens elke thuiswedstrijd van DSC 1 wordt door het publiek een Man of the Match gekozen. Afgelopen zondag tijdens DSC 1 - Volkel 1 is Mathijs Maas, middenvelder van DSC 1 de Man of the Match geworden. Nadat de competitie vorige week is hervat met een uitwedstrijd stond vandaag de eerste thuiswedstrijd op het programma na de
Lees verder

Rubriek | Man of the Match (DSC - Margriet)

Geplaatst op 12-12-2016 21:55:33
Tijdens elke thuiswedstrijd van DSC 1 wordt door het publiek een Man of the Match gekozen. Afgelopen zondag tijdens DSC 1 - Margriet 1 is Tom van Geffen, keeper van DSC 1 de Man of the Match geworden. De wedstrijd van DSC 1 tegen Margriet uit Oss werd helaas met duidelijke cijfers verloren, namelijk 0-4. Tom van Geffen, keeper van het
Lees verder

Rubriek | Man of the Match (DSC - Berghem Sport)

Geplaatst op 28-11-2016 21:28:50
Tijdens elke thuiswedstrijd van DSC 1 wordt door het publiek een Man of the Match gekozen. Afgelopen zondag tijdens DSC 1 - Berghem Sport 1 is Roy van Namen, verdediger van DSC 1 de Man of the Match geworden. In de wedstrijd tegen Berghem Sport debuteerde Roy van Namen in het eerste elftal en door zijn sterke optreden werd
Lees verder

Rubriek | Man of the Match (DSC - Avanti 31)

Geplaatst op 31-10-2016 19:28:00
Tijdens elke thuiswedstrijd van DSC 1 wordt door het publiek een Man of the Match gekozen. Afgelopen zondag tijdens DSC 1 - Avanti ‘31 1 is Kevin Broekmeulen, aanvaller van DSC 1 de Man of the Match geworden. Kevin Broekmeulen speelde een sterke wedstrijd en was met zijn acties in aanvallend opzicht zeer belangrijk voor het team.
Lees verder

Rubriek | Man of the Match (DSC - Den Dungen)

Geplaatst op 09-10-2016 20:40:18
Tijdens elke thuiswedstrijd van DSC 1 wordt door het publiek een Man of the Match gekozen. Afgelopen zondag tijdens DSC 1 - Den Dungen 1 is Ton Burg, middenvelder van DSC 1 de Man of the Match geworden. In de belangrijke wedstrijd tegen Den Dungen waar eindelijk weer eens drie belangrijke punten werden gepakt is Ton Burg gekozen tot
Lees verder

Rubriek | Man of the Match (DSC - Venhorst)

Geplaatst op 26-09-2016 09:59:50
DSC wist al voor de wedstrijd dat Venhorst 2 snelle spitsen hadden die makkelijk scoorden en na een kwartiertje was het ook zo ver. Een bal door het midden naar de spits die niet goed gedekt werd, een droge schuiver is de korte hoek, 0-1. Een 10-tal minuten later aan de andere zijde een vergelijkbare situatie Matthijs Maas, die een goede
Lees verder

Rubriek | Man of the Match (DSC - FC Uden)

Geplaatst op 04-09-2016 18:23:54
Tijdens elke thuiswedstrijd van DSC 1 wordt door het publiek een Man of the Match gekozen. Afgelopen zondag tijdens DSC 1 - FC Uden 1 is Tom van Geffen, keeper van DSC 1 de Man of the Match geworden. Vandaag is de eerste thuiswedstrijd van het seizoen gespeeld door DSC 1. Op een nieuw kunstgrasveld en in een nieuwe competitie werd
Lees verder

Rubriek | Man of the Match (DSC - TSC)

Geplaatst op 23-05-2016 19:35:27
Tijdens elke thuiswedstrijd van DSC 1 wordt door het publiek een Man of the Match gekozen. Afgelopen zondag tijdens DSC 1 - TSC 1 is Freek Boeren, verdediger van DSC 1 de Man of the Match geworden. Op zondag 23 mei
Lees verder

Rubriek | Man of the Match (DSC - Boxtel)

Geplaatst op 09-05-2016 12:56:06
Tijdens elke thuiswedstrijd van DSC 1 wordt door het publiek een Man of the Match gekozen. Afgelopen zondag tijdens DSC 1 - Boxtel 1 is Bas Vos, middenvelder van DSC 1 de Man of the Match geworden. Op zondag 10 mei
Lees verder

Rubriek | Man of the Match (DSC - TGG)

Geplaatst op 10-04-2016 23:26:21
Tijdens elke thuiswedstrijd van DSC 1 wordt door het publiek een Man of the Match gekozen. Afgelopen zondag tijdens DSC 1 - TGG 1 is Emiel van Dalen, middenvelder van DSC 1 de Man of the Match geworden. Op zondag 10
Lees verder

Rubriek | Man of the Match (DSC - Den Dungen)

Geplaatst op 29-03-2016 10:25:35
Tijdens elke thuiswedstrijd van DSC 1 wordt door het publiek een Man of the Match gekozen. Afgelopen zondag tijdens DSC 1 - Den Dungen 1 is Freek Boeren, verdediger van DSC 1 de Man of the Match geworden. Op tweede paasdag speelde het
Lees verder

Rubriek | Man of the Match (DSC - Nieuwkuijk)

Geplaatst op 06-03-2016 20:20:41
Tijdens elke thuiswedstrijd van DSC 1 wordt door het publiek een Man of the Match gekozen. Afgelopen zondag tijdens DSC 1 - Nieuwkuijk is Kevin Broekmeulen, aanvaller van DSC 1 de Man of the Match geworden. Vandaag werd
Lees verder

Rubriek | Man of the Match (DSC - Zwaluw VFC)

Geplaatst op 01-03-2016 17:59:56
Tijdens elke thuiswedstrijd van DSC 1 wordt door het publiek een Man of the Match gekozen. Afgelopen zondag tijdens DSC 1 - Zwaluw VFC 1 is Koen van Kessel, middenvelder van DSC 1 de Man of the Match geworden. Koen van Kessel speelde een
Lees verder

Rubriek | Man of the Match (DSC - CHC)

Geplaatst op 14-12-2015 11:08:40
Tijdens elke thuiswedstrijd van DSC 1 wordt door het publiek een Man of the Match gekozen. Afgelopen zondag tijdens DSC 1 - CHC 1 is Kevin Broekmeulen, aanvaller van DSC 1 de Man of the Match geworden. Kevin Broekmeulen
Lees verder

Rubriek | Man of the Match (DSC - Vlijmense Boys)

Geplaatst op 30-11-2015 20:11:25
Tijdens elke thuiswedstrijd van DSC 1 wordt door het publiek een Man of the Match gekozen. Afgelopen zondag tijdens DSC 1 - Vlijmense Boys 1 is Kevin Verbeek, verdediger van DSC 1 de Man of the Match geworden. Met goed
Lees verder

Rubriek | Man of the Match (DSC - BMC)

Geplaatst op 10-11-2015 10:14:49
Tijdens elke thuiswedstrijd van DSC 1 wordt door het publiek een Man of the Match gekozen. Afgelopen zondag tijdens DSC 1 - BMC 1 is Jeroen de Groot, aanvaller van DSC 1 de Man of the Match geworden. Met een assist na 35
Lees verder

Rubriek | Man of the Match (DSC - GVV)

Geplaatst op 19-10-2015 16:57:38
Tijdens elke thuiswedstrijd van DSC 1 wordt door het publiek een Man of the Match gekozen. Afgelopen zondag tijdens DSC 1 - GVV 1 waren de stemmen gelijk voor twee spelers en zijn zowel Karim Kaaouass, aanvaller van DSC 1
Lees verder

Rubriek | Man of the Match (DSC - RKJVV)

Geplaatst op 05-10-2015 16:21:55
Tijdens elke thuiswedstrijd van DSC 1 wordt door het publiek een Man of the Match gekozen. Afgelopen zondag tijdens DSC 1 - RKJVV 1 is Karim Kaaouass, aanvaller van DSC 1 de Man of the Match geworden. Met enkele fraaie
Lees verder

Rubriek | Man of the Match (DSC - Emplina)

Geplaatst op 23-09-2015 08:55:15
Vanaf vandaag vind je op de website de nieuwe rubriek 'Man of the Match'. Tijdens elke wedstrijd van DSC 1 wordt voortaan een Man of the Match gekozen. Afgelopen zondag tijdens DSC 1 - Emplina 1 is Tom van Geffen, keeper van DSC 1 de eerste Man of the Match geworden.
Lees verder