Trainingsschema
Standaard Bekijk schema

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar het nieuwsarchief

DSC versterkt zich met aanvaller Jordy de Wit

Aanvaller Jordy de Wit verruilt aankomend seizoen zaterdag tweedeklasser Roda Boys, voor zondag vierdeklasser DSC uit Kerkdriel. De achtentwintig jarige snelle buitenspeler licht zijn overstap kort toe: onlangs heb ik in Kerkdriel een huis gekocht samen met mijn vriendin, ik ga bijna letterlijk in mijn achtertuin voetballen. Regelmatig ging ik op zondagen al kijken naar DSC, waar mijn schoonvader Jack Ackermans sportverzorger is. Mijn zwager Jay Ackermans is momenteel keeper bij DSC O-19 en erg talentvol. In de toekomst hoop ik ook nog samen met hem te kunnen voetballen.

DSC is een warme en ambitieuze club met een grote supportersschare zowel in uit- als thuiswedstrijden. De selectie bestaat op dit moment uit een mooie mix van ervaren gasten en jong talent, dat spreekt mij ontzettend aan.

De Wit speelde in de jeugd van Maliskamp en heeft daarbij een uitstapje gemaakt naar FC Den Bosch. Vervolgens speelde hij twee jaar voor OJC Rosmalen, drie jaar voor Nivo Sparta en de afgelopen twee seizoenen was hij actief voor Roda Boys. De Wit is een geweldige versterking voor DSC, met het binnenhalen van de Wit klopt de Kerkdrielse formatie nog nadrukkelijker op de deur van de derde klasse.

Aankomend seizoen sluiten daarnaast ook nog een handvol zeer talentvolle O-19 spelers (momenteel spelend in de Hoofdklasse) aan bij de selectie. Al met al een zeer goed vooruitzicht voor DSC trainer Roland Timmermans, die momenteel met zijn manschappen de tweede positie op de ranglijst bezet. DSC maakt dus nog alle kans op promotie.

Jordy de Wit - Nieuwe Aanwinst v.v. DSC