Trainingsschema
Standaard Bekijk schema

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar het nieuwsarchief

DSC MC1 grijpt naast kampioenschap op slotdag

Op de laatste speeldag van de competitie heeft DSC MC1 helaas net naast het kampioenschap gegrepen. Waar dit jonge team vanaf de eerste wedstrijd de ranglijst aanvoerde bleek het venijn echter in de staart te zitten. Afgelopen maandag speelde ze nog een spannende en grandioze inhaalwedstrijd uit en tegen Roda Boys MC1 die werd gewonnen met 1-2, en tevens werd op woensdag het meiden C - toernooi gewonnen bij Unitas ’28 in Wamel met in de gelederen Janneke, Indy, Ilona en Liza uit DSC MD1. Top gedaan meiden!

Afgelopen zaterdag stond voor directe concurrent Nieuwkuijk MC1 de laatste thuiswedstrijd op het programma tegen Roda Boys MC1 en bij verlies of gelijkspel zou de titel alsnog naar Kerkdriel zijn gegaan maar helaas voor onze meiden won Nieuwkuijk met het kleinst mogelijke verschil 1-0 en gingen zij aan de haal met het kampioenschap.

Namens DSC MC1 en begeleiding onze felicitaties voor de meiden uit Nieuwkuijk die in deze competitie met aan elkaar gewaagde tegenstanders over de langste adem bleken te beschikken. Aanstaande zaterdag zullen zij gezamenlijk met MD en ME het mooie seizoen 2015 - 2016 gaan afsluiten met een toernooi bij VOW in Zijtaart en natuurlijk s ’avonds een mooi feestje gaan bouwen in de feesttent.

DSC MC1 - Seizoen 2015 - 2016