Trainingsschema
Standaard Bekijk schema
Corona informatie
De laatste info omtrent Corona

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar het nieuwsarchief

DSC gaat samenwerken met Swinkels Family (Bavaria)

Uit de aanbiedingen is geconcludeerd dat Bavaria ons op dit moment de beste prijs en kwaliteit kan bieden. Inmiddels kleurt ons clubhuis en terras al meer blauw wit en zijn er in het clubhuis de Bavaria producten en speciaal bieren beschikbaar en standaard nu ook Bavaria 0.0 bier van de tap!

Swinkels Family Brewers is opgericht in 1719 in Lieshout en is van klein lokaal bedrijf in ruim 300 jaar uitgegroeid tot een internationaal familie bedrijf met een duidelijke basis in Nederland.
Samen met de accountmanager van Bavaria, Pim Nijland, hoopt DSC de komende jaren een goede relatie op te bouwen en een gevarieerd aanbod van producten in het clubhuis aan te bieden.

In het clubhuis is er nu ook een kaart waarop aangegeven staat wat er beschikbaar is en daarnaast zullen er leuke acties door het jaar heen volgen. In ieder geval zal Swinkels Family Brewers binnenkort een avond organiseren waar Pim ons mee zal
nemen in de wereld van het bier.

Naast het Pilsener van Bavaria kunt u ook kennis maken met de bieren van; Brouwerij De Molen, De
Koningshoeve (La Trappe), Brouwerij Het Uiltje en Palm Brouwerijen. Deze brouwerijen maken ook onderdeel uit van Swinkels Family Brewers.