Trainingsschema
Standaard Bekijk schema (pagina 1)

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

Van Herwaarden Accountants
terug naar het nieuwsarchief

Activiteiten jeugd v.v. DSC

Het seizoen 2017 - 2018 is bijna afgelopen en evenals voorgaande jaren worden er tijdens en na de DSC Week diverse activiteiten voor de jeugd georganiseerd.

Op zaterdag 9 juni worden de kampioenen gehuldigd. Hiervoor worden alle kampioenen en eventuele bekerwinnaars uitgenodigd. Aangezien de KNVB voor de JO9 en JO8 geen stand meer bijhoud worden ook deze spelers te samen met de kanjers uitgenodigd om gehuldigd te worden. Om 18:30 uur wordt er op het Mgr. Zwijsenplein verzameld om gezamenlijk met DES naar de feesttent te lopen.

Op maandag 11 juni wordt er om de DSC bokaal gestreden. Middels diverse uitdagingen in een circuitvorm zal er per lichting tot de beste schutter gekomen worden. Hiervoor worden mooie prijzen beschikbaar gesteld. Het inschrijfgeld voor deze activiteit is € 2,00,-. Het voorlopige programma voor zowel de jongens als de meisjes is als volgt:

  • 18:00 uur (JO11, JO10, JO9, JO8 en de Kanjers)
  • 19:00 uur (JO15, JO13 en JO12)
  • 20:15 uur (JO19 en JO17)
Op zaterdag 23 juni vind het jaarlijkse Boon’s Markt uitzwaai toernooi plaats voor de pupillen (JO13 en jonger). Door de planning van de KNVB en de DSC Week wordt er dit jaar alleen een zeskamp georganiseerd. Het inschrijfgeld voor de zeskamp bedraagt € 2,00,- en het voorlopige programma voor zowel de jongens als de meisjes is als volgt:

  • 09:00 uur (JO13 en JO12)
  • 11:00 uur (JO11 en JO10)
  • 13:00 uur (JO9, JO8 en de Kanjers)
Om alles in goede banen te leiden verwacht de organisatie bij elk team minimaal één maar het liefst twee begeleiders bij de activiteiten. Dit hoeven niet de per se de trainers / leiders te zijn maar mogen ook ouders zijn.

De organisatie wil graag weten wie er met bovenstaande activiteiten meedoen. Daarom dien je je op te geven middels de opgavestrook die via onderstaande link is in te zien. Deze opgavestrook kan tezamen met het inschrijfgeld voor zaterdag 2 juni bij de leiders van je team worden ingeleverd. De leiders dienen vervolgens het teamformulier met de deelnemers en de aanwezige begeleiding uiterlijk 3 juni in de jeugdbestuurskamer in te leveren.

Eventuele wijzigingen in het programma of overige informatie zal via de website van v.v. DSC gecommuniceerd worden. Houd deze dus in de gaten.

Uitnodiging DSC Bokaal & Uitzwaai Toernooi