Trainingsschema
Standaard Bekijk schema
Corona informatie
De laatste info omtrent Corona

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar het nieuwsarchief

Corona virus: Sportpark gesloten

Beste leden,

We merken dat er steeds meer vragen rondom het coronavirus spelen. Wij volgen als voetbalclub uiteraard de ontwikkelingen op de voet en houden ons aan de richtlijnen van het RIVM, NOC/NSF en uiteraard de KNVB.

Op dit moment heeft de KNVB Het volgende aangegeven:

Alle wedstrijden van veld- en zaalvoetbalverenigingen gaan tot en met 31 maart niet door. Jan Dirk van der Zee, directeur amateurvoetbal KNVB: “Wij adviseren alle amateurverenigingen om ook geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten te organiseren. We hopen op begrip voor dit lastige besluit en de medewerking van alle clubs om gezamenlijk de competities tot een goed einde te brengen. De komende periode gaan we nadenken over een goede oplossing voor ons amateurvoetbal.”

Naar aanleiding van dit advies is het DSC sportpark is tot nader bericht gesloten. Op woensdag 18 maart 2020 zal dit door het bestuur opnieuw bekeken worden.

Mocht u bij uw kind of uzelf symptomen van COVID-19 herkennen, dan adviseert de RIVM om telefonisch contact op te nemen met de huisarts. De huisarts bepaalt, al dan niet in overleg met de GGD, of een onderzoek nodig is.

We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u verder vragen hebben over het coronavirus, dan verwijzen we u in eerste instantie naar de website van de RIVM.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van DSC