Trainingsschema
Standaard Bekijk schema (pagina 1)

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar het nieuwsarchief

UPDATE | Informatie Jeugd | Seizoen 2017 2018

In de aanloop naar het seizoen 2017 - 2018 zijn er enkele documenten waaronder het Trainingsschema, de Teamindeling en het schema voor de Keeperstraining op enkele punten aangepast.

In dit artikel wordt de belangrijkste (en meest recente) informatie gedeeld voor de voorbereiding en de aanvang van het nieuwe seizoen.

Trainingsschema

Er zal komend seizoen ook weer getraind worden volgens een trainingsschema. In dit schema kun je de dagen inzien waarop er getraind gaat worden door ieder team en op welk veld.

Het ‘standaard schema’ zal standaard gevolgd worden. Wanneer de weersomstandigheden niet goed zijn zal het ‘slecht-weer schema’ (rood) worden ingezet en zal er niet getraind kunnen worden op veld 2.

Mocht het slecht-weer schema worden ingezet dan zal dit tijdig op de website kenbaar gemaakt worden door middel van de ‘trainingsschema’ button op de website. Daarnaast is het trainingsschema ook te vinden op de pagina’s ‘Jeugd’ & ‘Senioren’ en middels onderstaande link.

Trainingsschema | Seizoen 2017 - 2018

Teamindeling Seizoen 2017 - 2018

De team indeling voor de jeugd voor het seizoen 2017 - 2018 is bekend en opgesteld volgens de nieuwe naamgeving van de KNVB. De team indeling is in te zien via onderstaand document. Let wel, het kan mogelijk zijn dat er nog enkele wijzigingen gaan plaatsvinden voor de aanvang van het nieuwe seizoen.

Teamindeling Jeugd | Seizoen 2017 - 2018

Voorbereiding & Oefenprogramma

In de maand augustus zullen de eerste trainingen van het seizoen plaatsvinden. Via onderstaande link kan voor alle teams de aanvang van de eerste training ingezien worden evenals de oefenwedstrijden en bekerwedstrijden tot en met de start van de competitie. Wanneer dit veranderd wordt dat persoonlijk door de trainer / coach kenbaar gemaakt. In dit document wordt al uitgegaan van de nieuwe benaming van de teams zoals eerder in dit artikel vermeld.

Voorbereiding & Oefenprogramma | Seizoen 2017 - 2018

Specifieke trainingen (looptraining, keeperstraining en techniektraining)

Ook zullen er in het seizoen 2017 - 2018 weer specifieke trainingen gegeven worden. Er zullen specifieke keeper, loop en techniek trainingen gegeven worden door specialistische trainers. De schema’s voor deze specifieke trainingen zijn bekend en in te zien via onderstaand links.

Specifieke Trainingen | Looptraining
Specifieke Trainingen | Keeperstraining
Specifieke Trainingen | Techniektraining

Kick Off - Trainers / Leiders

Om de trainers en leiders voor het seizoen goed te informeren zal er ook weer een Kick Off worden georganiseerd. Dit vindt plaats op vrijdag 15 september om 19.30 uur in het clubhuis van DSC.